Onze huisgenoten die wij gastvrij verwelkomen

Huisgenoten:
Muziek

Médèz staat voor Muziek én Dans én Zang en dat is precies wat Médèz is: een muziekschool met een breed aanbod van muzieklessen
Muziekvereniging TOG uit Berlicum is een moderne vereniging met ruim 125 leden die ernaar streeft om een gevarieerd en inhoudelijk aantrekkelijk programma te verzorgen, zowel voor de muzikanten zelf als voor het publiek.

Rhythm Impact is dé drumschool van Berlicum, die in Den Durpsherd repetities, workshops en de jaarlijkse Slagwerkdag organiseert.
De leden van Laeti Cantando zingen graag Belcanto, hetgeen "mooi gezang" betekent.
Vocal group Basic Light kent een variëteit aan genres. Van gospel, pop tot Afrikaanse liederen. Zelf Nederlandse liedjes gaan we niet uit de weg.
De leden van dit gezelschap komen uit heel Brabant naar Den Durpsherd. Iedere vrijdagavond worden de blaasinstrumenten uitgepakt om samen te repeteren. Het orkest treedt het hele jaar op bij verschillende gelegenheden; bijv. bij een nieuwjaarsreceptie, wandelevenement, braderie of een besloten feest.
Dagorkest Andante is opgericht om de gelegenheid te bieden om juist overdag in verenigingsverband toegankelijke en goed in het gehoor liggende (blaas)muziek te maken onder deskundige muzikale leiding.
Dr. Gumbo Brass speelt covers van Stromae tot de Dijk en Gare du Nord tot Eddie Bo. Funky arrangementen, uitgevoerd door uitsluitend koperwerk, drums en zang. We zijn te zien en horen op o.a. Jazz in Duketown, Fabrique Magnifique en ook wel eens tijdens de afterparties in de foyer van Den Durpsherd.  
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.


Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.