Onze locatie:

Het Beneluxtheater

Een bijzonder mooi theater in hét hart van de Benelux.

Ongetwijfeld een van de theater pareltjes van Zuid-Nederland.

OVER HET BENELUXTHEATER

Met het Beneluxtheater in het centraal gelegen Berlicum heeft u een unieke en veelzijdige evenementenlocatie in handen voor uw receptie, jubileum, congres, symposium, dealerdag, productpresentatie of personeelsevent.

Als u uw evenement bij ons organiseert, creëert u niet alleen een geweldige beleving voor uw gasten. U draagt ook bij aan betekenisvolle ervaringen voor de lokale gemeenschap. Organiseert u een creatieve sessie of teambuildingsdag? Dan kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van onze recreatie- of muziekzaal met vleugel. Uiteraard heten we u ook van harte welkom om een voorproefje van onze gastvrijheid te nemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mensen worden gelukkiger van ervaringen dan van producten.

THEATERZAAL

Onze theaterzaal kan flexibel worden ingericht: in een theateropstelling, carré-opstelling of met zitjes, ideaal voor bijvoorbeeld plenaire- en groepssessies.

AUDIOVISUELE MOGELIJKHEDEN

Ons theater beschikt over veel techniek en audiovisuele middelen, die van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw evenement. Wij denken graag met u mee over het lichtplan of speciale wensen op gebied van licht & geluid of video.

Wij denken graag mee

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Uiteraard heten we u ook graag van harte welkom om een voorproefje van onze gastvrijheid te nemen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

(073) 737 0259

Adres:

Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.