Zaalverhuur

foyer2

Zalenverhuur in corona-tijd:

Als de RIVM-maatregelen het toelaten om zalen te gebruiken met inachtneming van de 1,5 meter afstand tot elkaar, is het aantal personen dat in een zaal toegelaten wordt aanmerkelijk minder dan gebruikelijk.
In dit bestand vind je meer informatie hierover inclusief een plattegrond met een aantal mogelijke indelingen waarbij rekening gehouden is met 1,5 meter afstand tot elkaar.

Bekijk ook alle zalen via onze virtuele tour waarbij je een goed beeld krijgt van alles:  https://bit.ly/virtueletour-Durpsherd-Beneluxtheater

Gastvrij verblijven in Den Durpsherd

Vele tienduizenden mensen bezoeken ieder jaar Den Durpsherd in Berlicum, of het nu gaat om het bijwonen van een theatervoorstelling, het uitoefenen van een hobby, een bezoek aan de zorgvleugel of bibliotheek. In Den Durpsherd kunnen diverse ruimtes multifunctioneel worden gebruikt. Er is beschikking over (draadloos) internet. De theaterzaal is niet alleen geschikt voor professionele- en amateurvoorstellingen, maar is ook zeer geschikt voor het houden van  congressen, lezingen, presentaties en vergaderingen. Ook zijn er diverse zalen en ruimtes waar bijeenkomsten, repetities,vergaderingen, workshops en exposities gehouden kunnen worden. Aan de bar in de foyer kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van een kopje koffie, een hapje en een drankje. Wij kunnen een eenvoudige of aangeklede lunch, buffet of een complete Brabantse koffietafel verzorgen. Ook commerciële organisaties en bedrijven kunnen bij ons tegen gunstige tarieven een ruimte huren.

Den Durpsherd beschikt over een grote theaterzaal die flexibel kan worden ingericht: in een theateropstelling (maximaal 325 zittende bezoekers), carreopstelling, of met zitjes. Ideaal voor plenaire- en groepssessies! Daarnaast beschikken we over diverse vergaderzalen in verschillende afmetingen. Alle zalen zijn uitgerust met draadloos en vast internet. Ook het gebruik van beamers, schermen, flipovers en geluidsinstallaties behoort tot de mogelijkheden. Onze medewerkers proberen zoveel als mogelijk op uw wensen in te spelen.

Voor creatieve sessies bent u bij ons ook aan het goede adres. Onze muziek- en balletzaal beschikt over een vleugel. Ook hebben we een kwalitatief uitstekende electrische piano.

Na afloop van of tijdens een vergadering of workshop kunt u in onze gezellige foyer een kop koffie, thee, fris of iets sterkers nuttigen. Uiteraard is het ook mogelijk om een lunch of buffet te gebruiken. De foyer beschikt over diverse zithoeken waar u gezellig kunt verblijven.

 

Den Durpsherd:

de voordelen op een rij:

√ Gastvrije ontvangst
√ Goede vergader- en trainingsfaciliteiten
√ Flexibele kantoorruimte en werkplekken √ Lunchbuffetten
√ Multifunctioneel te gebruiken zalen
√ Mogelijkheden voor bedrijfspresentaties
√ Draadloos internet
√ Gebruik beamers en schermen
√ Gezellige foyer met diverse zitjes
√ Centrale ligging en goede bereikbaarheid
√ Ruim aanbod van gratis parkeerplaatsen
√ Theaterzaal geschikt voor groepen tot 325 mensen

Den Durpsherd in cijfers:

Theaterzaal: 258m2 – 325 zit- of 650 staanplaatsen
Podium theaterzaal: 117m2 – maximaal 80 personen
Kleedkamer: 21m2 – maximaal 8 personen
Muziekzaal: 139m2 – maximaal 110 personen
Recreatiezaal: 146m2 – maximaal 115 personen
Zaal 1: 54m2 – maximaal 35 personen
Zaal 2: 22m2 – maximaal 10 personen
Zaal 3: 68m2 – maximaal 50 personen
Zaal 5: 77m2 – maximaal 60 personen
Zaal 6/7: 37m2 – maximaal 30 personen
Zaal 8: 78m2 – maximaal 60 personen
Zaal 9 (bieb): 150m2 – maximaal 130 personen
Zaal 10: 43m2 – maximaal 25 personen

Apparatuur:

Groot en klein scherm (4:3) inclusief beamers
Diverse microfoons en spreekstoel
Muziekinstallaties
Laptop(s)
Vleugel en luxe elektrische piano
Flip-over
Wifi en vaste internetaansluitingen
Mobiel podium

Onze technici kunnen u helpen bij het maken van een standaard of aangepast lichtplan. Ook voor speciale wensen op het gebied van licht en geluid helpen wij u graag verder.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Tel: 073-5032016 of via zalenplanner@durpsherd.nl