Contact

durpsherdMG_1625-720x260
Den Durpsherd

BEZOEKADRES
Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum
Tel: 073 503 2016

POSTADRES
Postbus 187 5258 ZK Berlicum

CONTACT PER MAIL
Administratie: secretariaat@durpsherd.nl
Zaalhuur: zalenplanner@durpsherd.nl
Tickets: www.durpsherd.nl of kaartverkoop@durpsherd.nl
Theatertechniek: info@theater-support.nl
Overig: info@durpsherd.nl

Leiding:
De dagelijkse leiding van Sociaal-Cultureel Centrum Den Durpsherd is vanaf 1 juli 2018 in handen van bedrijfsleider Mark Verhoeven. Hij wordt hierin bijgestaan door Anja van den Berg en Katherine van Roosmalen.

Personeel:
Riek van de Braak, Ria van Breugel, Ardiny Pennings, Kelly Duijzer, Marty Hendrickx, Theo Riswick, Jantine Ouwehand, Sylvia van Osch, Matthijs Pennings, Mandy van Osch, Meike van den Broek en Ashwin van Nuland.

Techniek:
Michel Bosters, Mart van Elten, Marco Hanegraaf, Peter van Uden, Theo van de Ven, Dion van Helvoirt, Arno Jansen, Bjorn Kastelijn en Stefan Stoop.

Exposeren
Wekelijks bezoeken honderden mensen uit Berlicum, Middelrode en verre omstreken Den Durpsherd. Den Durpsherd biedt (amateur)kunstenaars nu de mogelijkheid om gratis te exposeren met eigen werk. Heb je interesse? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken met bedrijfsleider Mark Verhoeven, info@durpsherd.nl of bel met 073 503 2016. Den Durpsherd biedt een uitstekend platform om uw werk aan een groot publiek te laten zien. Wij denken graag met u mee!

Bestellen kaarten
Via deze website of aan de kassa, let op: niet telefonisch!
Of mail naar kaartverkoop@durpsherd.nl (*) let op: dit mailadres wordt alleen op werkdagen tijdens kantooruren gelezen. Als u in op vrijdag, zaterdag of zondag kaartjes wilt bestellen voor voorstellingen die datzelfde weekend plaatsvinden, kunt u het beste online bestellen via deze site. Let op dat uw computer cookies toestaat!

Postadres:
Postbus 187
5258 ZK  Berlicum
Email: info@durpsherd.nl

Secretariaat
E-mail: secretariaat@durpsherd.nl

Bankrekening: NL66 RABO 01069 046 04
K.v.K. 41080209
BTW-nr. NL002864320B01

Parkeergelegenheden

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@durpsherd.nl

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht