Benieuwd naar onze huisgenoten?

Médèz (muziekschool)

Wat is Médèz?
Médèz staat voor Muziek én Dans én Zang en dat is precies wat Médèz is: een muziekschool met een breed aanbod van muzieklessen: variërend van de vele blaasinstrumenten tot piano, gitaar, dans, ballet, musical en zang. Hiervoor huurt Médèz goed gemotiveerde en professionele docenten in.  Médèz werkt nauw samen met de gemeente, gemeenschapshuizen, scholen en muziekverenigingen in Den Dungen, Gemonde, Berlicum en Sint-Michielsgestel.

Gratis proefles/inschrijven
Leerlingen die een les willen gaan volgen kunnen zich direct inschrijven via het online-inschrijfformulier op www.medez.nl. Het is ook mogelijk om een korte gratis proefles (max. 2) aan te vragen. Een seizoen loopt van augustus tot juli en bestaat doorgaans uit 38 lessen (voor groepslessen zoals Musical en Dans zijn er 30 lessen). Bij de inschrijving kun je een voorkeursdag/tijd aangeven en eventueel een voorkeursdocent. We proberen zoveel mogelijk met alle wensen rekening te houden. De docent neemt daarna contact met de leerling op voor het plannen van de lessen. Je kunt het hele jaar door inschrijven. De lessen vinden plaats in de gemeenschapshuizen: De Huif in Gestel, de Litserborg in Den Dungen, Den Durpsherd in Berlicum en bij voldoende animo in de Kei in Gemonde.

Lesvormen
Médèz biedt verschillende lesvormen aan. Een veel voorkomende les is de individuele les van 20 minuten. Desgewenst kun je ook kiezen voor een extra lange les van 30 minuten. Verder kun je ervoor kiezen om met tweeën les te volgen. Je betaalt dan hetzelfde tarief, maar hebt dubbel zo lang les. Uiteraard is dit alleen mogelijk bij voldoende leerlingen. Dans- en musicallessen vinden plaats in groepsvorm en starten bij voldoende animo. Volwassenen hebben de mogelijkheid om om de week les te volgen. Voor kinderen en jongeren tot 21 jaar geldt die mogelijkheid niet: zij hebben elke week les. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven. Kijken voor de tarieven op www.medez.nl

Meer informatie?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.


Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.