Onze huisgenoten die wij gastvrij verwelkomen

Huisgenoten:
Cultuur & Hobby

Wat mag er niet ontbreken in het Hart van Berlicum? De bibliotheek natuurlijk! Je vindt de bieb (Huis73) achter in Den Durpsherd.
Elke dinsdagavond is het van 20.00 uur tot 22.30 uur bridgen in de theaterzaal van Den Durpsherd.
Belangenvereniging Sonnevanck is het overkoepelend orgaan van de gelijknamige biljartvereniging die op dinsdagmiddag tussen 12.30 uur en 17.00 uur spelen.
Bij Schietsportvereniging De Rustige Schutters wordt geschoten met luchtwapens (luchtgeweer en luchtpistool) op 10 meter, volgens de disciplines van de Nederlandse Schutters Associatie (KNSA)
Archiefruimte met veel materiaal over Berlicum en Middelrode. Ook voor genealogen. Regelmatig lezingen en iedere dinsdagochtend werkbijeenkomsten.
In Den Durpsherd viert Dun Blaouwun Beer het 11-11 Bal en vindt de Jeugdprinsenstrijd plaats. In de weken voor Carnaval wordt er gezeverd en gezwetst op de Zeverdursaovunden en bij het Jeugdzeveren
Musicalvereniging Theabelle staat al ruim 29 jaar garant voor een bijzonder staaltje amateurkunst op het gebied van zang, dans en spel door (bijna) allemaal medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.


Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.