Benieuwd naar onze huisgenoten?

Yoga en meditatie

YOGA – WAAROM ZOU JE DAT DOEN?

Veel mensen starten met Yoga omdat ze fysieke ongemakken ervaren. Denk bijvoorbeeld aan:
Pijntjes in spieren en gewrichten, lenigheid vergroten is vaak een reden om met Yoga aan de slag te gaan. Yoga staat bekend om haar doeltreffende werking hierin. Door middel van asanas of andere oefeningen kunnen lichamelijke ongemakken verdwijnen.

Yoga leert je om je ademhaling succesvol toe te passen. Je leert hierdoor rustiger en dieper te ademen waar je veel profijt van ervaart voor lichaam en geest. Oneindig piekeren, rusteloosheid & stress behoren tot de voornaamste redenen om met Yoga aan de slag te gaan. Niemand vindt overmatige stress prettig, en Yoga helpt ontzettend goed om je mind te kalmeren. Juist na een pittige, intensieve & cognitieve werkdag.

Mijn Yoga sessies kenmerken zich door een fijne mix van yin en yang stijl met een zachte flow, waarbij de adem een centrale rol krijgt. Het is een holistische benadering die lichaam, geest en hart verbindt. In de classes, workshops, en 1 op 1 sessies die ik verzorg, richten we ons samen op een bewuste levenshouding middels yoga-, meditatie- en mindfulness technieken.

Contactgegevens:

"Mijn Yoga sessies kenmerken zich door een fijne mix van yin en yang stijl met een zachte flow, waarbij de adem een centrale rol krijgt."

Herken je de beschreven symptomen, of ben je gewoon geïnteresseerd in Yoga en wil je deelnemen aan de yogasessies in Den Durpsherd? Ze vinden iedere maandag plaats van:

– 09:00 tot 10:15 uur of van 

– 10:45 tot 12:00 uur

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.


Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.