Benieuwd naar onze huisgenoten?

Pontifex Certificatie

Wij zijn al 17 jaar specialist op het gebied van (digitale) veiligheidsexaminering. Door heel Nederland organiseren wij maandelijks open-inschrijvingen waarvan deze locatie er één is. U kunt zelf de dag, tijd en plaats kiezen die u het beste uitkomt en met 60 locaties door heel het land is er altijd wel een examen bij u in de buurt. Ook organiseren wij (op aanvraag) groepsexamens op vrijwel elke door u gewenste locatie. Met onze laptopexamens ontvangt u de uitslag van het examen direct in beeld! Wanneer u geslaagd bent voor het examen ontvangt u een diploma en pasje. Nog niet helemaal klaar voor het examen? Geen probleem, bij ons kunt u ook VCA boeken en e-learnings bestellen of gratis een proefexamen maken zodat u goed voorbereid aan het examen begint.

Examenaanbod
Wij bieden de volgende veiligheidsexamens:
VCA: B-VCA, B-VCA groen, VOL-VCA, VIL-VCU.
SOG: Gasmeten (GMt), werken met een voorheftruck (HEF), werken als buitenwacht (mangatwacht) (BW), werken met onafhankelijke adembescherming (OA), werken met een hoogwerker (HW1B, HW3A en Hw3B), werken aan flensverbindingen (WF, WFPr en WFPrTT), aanslaan en begeleiden van lasten (ABvL), veilig verplaatsen van lasten met handhijsgereedschap (VVL-H), werken met een vorkheftruck (VH).
ATEX: Module 000-010.
NEN3140
: Veilig werken met elektriciteit (VP en VOP).
VVT: 
Veiligheid voor Tankreinigers.
DLP: 
Deskundig Leidinggevende Projecten.
WFT: 
Wet Financieel Toezicht.
Steigerbouw: 
monteur, hulpmonteur, eerste monteur.
Bovenstaande examens zijn niet alleen beschikbaar in het Nederlands, maar ook in andere talen. Informeer snel welke talen er beschikbaar zijn.
Gelijk aanmelden voor een examen of wilt u meer informatie? Breng een bezoekje aan onze website www.pcexamen.nl of neem contact met ons op. Uiteraard staan wij u graag te woord.

Contactgegevens:
Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.


Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.