Happen & Grappen 5.0!

Op zaterdag 22 april a.s. wordt het Beneluxtheater omgetoverd tot een waar comedycafé waar de vijfde editie van Happen en Grappen zal plaatsvinden. Het concept is weer hetzelfde als alle andere edities. 4 acts en een energieke Master of Ceremonies nemen jou mee in het magische wereldje van echte stand-up comedy. Tijdens de avond geniet iedereen van culinaire hoogstandjes en tussen de vier gangen door zal een comedian het podium betreden. Uiteraard zal een Master of Ceremonies o.a. de comedians aankondigen en het publiek opwarmen.

Deze show wordt afgesloten door niemand minder dan Harry Glotzbach. Harry Glotzbach is een gepassioneerde en succesvolle comedian. Hij is vaste speler bij het Comedy Café in Amsterdam en heeft 4 avondvullende cabaretshows op zijn naam staan. Hij is finalist van het Leids cabaret festival en winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival Comedy  Concours en ook speelt hij al jarenlang op festivals als Lowlands,  Paaspop, Laughing Matters, Puur Gelul, Utrecht International Comedy Festival en het International Comedy Festival Rotterdam. Ook Bert Kleiweg (oa De Kwis en SBS6), Nadaav Chermon (finalist COMEDYMATCH) en Berry Knapen (meest succesvolle tonprater – Meervoudig Brabants Kampioen) zullen acte de presence geven tijdens Happen & Grappen!

Kortom. Een zeer goede reden om erbij te zijn. Wacht niet te lang. Want Happen & Grappen zijn altijd erg goed bezochte shows. Graag zien wij jou op zaterdag 22 april a.s. in het Beneluxtheater.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.


Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.