Nieuws

Zondag 2 februari – Onbegrensd leven – nieuwe zin in je bestaan

Zondag 2 februari – Onbegrensd leven – nieuwe zin in je bestaan

Veel mensen kunnen in het maatschappelijke leven onvoldoende vervulling vinden. Van binnen weten ze, dat er “meer” is. Ze zoeken naar bevrijding van de beperkingen en soms zinloosheid van het dagelijks leven. Die bevrijding kan iedereen in zichzelf vinden, omdat in ons hart een gevoeligheid is voor een onbegrensd leven.

Slagen we erin, om aan die gevoeligheid gehoor te geven, dan opent zich een innerlijke weg waarop we dat onbegrensde leven steeds beter kennen. Een weg die vreugdevol is maar ook uitdagend, omdat we er onze gebruikelijke manier van leven op achter moeten laten.

Als we hierin slagen bezorgen we niet alleen onszelf nieuwe zin en geluk in het leven, maar openen we tevens nieuwe mogelijkheden voor anderen.

Over deze bevrijdende weg kun je een lezing (met interactie) mee-beleven in Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum.

Deze activiteit gaat uit van de School van het Gouden Rozenkruis en wordt verzorgd door Hannie te Grotenhuis. Voor meer info over deze School: zie www.rozenkruis.nl.

Je bent welkom op 2 februari van 10:30 tot 12:30.
Breng vooral een portie nieuwsgierigheid mee, en € 1,70 voor een kopje thee of koffie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *