Zingen

Zingen en meer

Zingen en meer

Thema-workshops
Wil je je hart ophalen aan leuke zangworkshops en verrassende belevingsworkshops?  Onder de bezielende leiding van El Lenssen – Het Tempeltje ga je zingen en beleven op een vrije en creatieve manier, waar je veel energie van krijgt. Allerlei werkvormen, oefeningen en stijlen passeren de revue. Door het jaar heen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Voor ieder wat wils. El Lenssen benadert in haar zangworkshops het zingen integraal. Zingen is veel meer dan het gebruik van je stembanden, een goede techniek en de juiste noot weten te treffen. Zingen bevrijdt en geeft plezier. Zingen zet je aan tot nieuwe innerlijke bewegingen en impulsen en is ook nog eens heerlijk ontspannend. Wie zingt wordt zichzelf, komt meer in zijn kracht te staan en leert zich beter te uiten. Je houding verbetert en je energie gaat stromen! Heerlijk. “Uit je hoofd, naar je gevoel” is het motto!  Of je nu 16 bent of 80 jaar en of je veel of weinig zangervaring hebt. Iedereen kan dit leren. Het is niet moeilijk, het is vooral heel leuk.  De themaworkshops leggen het accent op het beleven en ervaren van muziek en zang, zodat je een innerlijk groeisprongetje maakt.

Van Engelen en nachtegalen
Gevoelige songs en liederen van de ziel.
Laat je raken en je emoties en creativiteit stromen:
Je hart gaat open, de klank wordt hemels en ontroerend, magistraal ook!

Bij Van Engelen en Nachtegalen ga je mee op de stroom van de muziek en de energie van de groep. In principe is dit niet moeilijk en hoeft daarom een partij ook niet ingewikkeld te zijn. Het gaat erom te focussen, goed af te stemmen, goed in te tunen, je timbre wisselend te kleuren en dan de hemel open te zingen. Elke zangavond begint met een integrale warming up, waarbij je hele lijf wordt ingezet, houding en ademhalingstechnieken aan bod komen en je je stem vrij maakt. Daarna werken we aan nummers. Er is ook aandacht voor inleving en overdracht/performance!

Zingen voor iedereen
Deze zangavonden zijn bedoeld voor iedereen. Je hebt geen zangervaring nodig! Er is géén stemtest en géén leeftijdsgrens. We gaan al zingend en via diverse werkvormen en oefeningen onze stem steeds beter leren gebruiken. Het gaat vanzelf, je leert er veel van en het is vooral heel leuk! Allerlei stijlen passeren de revue, van rustig, tot swing, van grappig tot ontroerend van vurig tot verstillend. We zingen liedjes van alle tijden en van alle leeftijden. Want zingen is tijdloos, is ontspannend, is leuk en geeft energie.

 

 

Doe je mee? Een greep uit het aanbod:

Fairytale

Fonteinelieren

En meer….

 

Zie voor meer info www.tempeltje.nl

Contact:

El.lenssen@tempeltje.nl  Telefoon 073-5229084

Comments are closed.