Nieuws

Zeveren mè unne knal! (vanaf 8 febr.)

Zeveren mè unne knal! (vanaf 8 febr.)

Carnavalsstichting dun Blaouwun Beer is trots om de 46e editie van het Zeveren te mogen aankondigen. Zeveren mè unne knal! wordt het dit jaar. Als afgeleide van het thema van Prins Ronny en Adjudant Ton: Knalluh mi zun alluh!

Om lekker in de stemming te komen voor weer een spetterende carnaval, zullen lokale artiesten er alles aan doen om de lachspieren in beweging te krijgen! Daar wilt u natuurlijk graag bij zijn en dat kan!

De première-avond is op vrijdag 8 februari 2019. Deze avond is speciaal voor 60-plussers (aanvang 19:30 uur). Kaarten voor deze avond hebben een gereduceerde prijs van €3,50 en zijn slechts op de avond zelf verkrijgbaar in den Durpsherd. Vooraf reserveren is niet mogelijk, dus zorg dat je er op tijd bent.

Daarna zijn er zeverdursaovundun op 9, 15, 16 en 22 februari 2019. Deze avonden beginnen om 20.00 uur. De zaal is een half uurtje eerder open. Kaarten à €9,00 zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Mieke Wijgergans, Shellpomp Jos van Boxtel, Agri Bouwmarkt en Texaco van Zoggel.

Het jeugdzeveren vindt plaats op 10 en 17 februari vanaf 14.00u. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *