Nieuws

Zaterdag 25 januari clubwedstrijd SHOT’71

Zaterdag 25 januari clubwedstrijd SHOT’71

Tijdens ons jaarlijks filmfestival kunt u de beste films van onze leden zien.
Dit jaar 14 verschillende films met uiteenlopende onderwerpen: natuur (Kruger park), persoonlijk drama (gevolgen na een ongeval), documentaires (Molen, stoomtrein ed)
Toegang is gratis.

UITNODIGING voor festival Films van Shot71 leden

Op zaterdag 25 januari 2020 worden door leden van de videogroep Shot’71 video’s gepresenteerd in Berlicum. In totaal 14 verschillende films over diverse onderwerpen.
Korte documentaires gaan over een Stoomtrein in Den Bosch, ervaringen in Nijmegen, een prachtige flashmob bij Jumbo of  eigen ervaringen van een filmer in het Kruger Park. Zandvoort en een pracht van een gracht laten onderwerpen van dichtbij zien. Door verschillende interesses van de leden zijn de onderwerpen van de films steeds erg verschillend

Bij Shot’71 zijn mensen actief bezig met hun hobby. De uitdaging is om met mooie video-opnames, een goede montage met muziek of een commentaarstem een film te maken die aanspreekt. Dat is veel oefenen voor deze hobby. Diverse films van Shot’71 behalen prijzen  in Nederland.  De middag is de moeite waard om te komen kijken. Er is een jury aanwezig die een reactie geeft op de films en tips hoe het beter kan. Uiteindelijk worden er prijzen uitgereikt en is er een beste film van de middag.

Zaterdag 25 januari 2020 om 13.00 uur Den Durpsherd, Kerkwijk 61 5258KB Berlicum

Entree is gratis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *