Nieuws

The Sublime band show: live muziek met DJ (12 okt.)

The Sublime band show: live muziek met DJ (12 okt.)

The Sublime Band Show is een uniek concept waar live muziek en dj elkaar perfect aanvullen. Uitgangspunt bij de keuze van het repertoire is de muziek die dagelijks op het succesvolle Nederlandse radiostation ‘Sublime FM’ te horen is. Juist niet top 40 maar een fijne mix van herkenbare jazzy popsongs, funky sounds en groovy soul. Muziek die opvalt door tijdloosheid, kwaliteit en swing. Een feest van herkenning waar de verrassende afwisseling tussen indrukwekkende ballads en uiterst dansbare nummers steeds opnieuw weet te boeien!

Aanwezig zijn bij een concert van The Sublime Band Show is een bijzondere ervaring. Het klinkt alsof er een groot, swingend showorkest staat te spelen. Een idee dat wordt versterkt door de speciaal voor de band geschreven arrangementen, muzikale uitvoering en geweldige stem van de internationaal vermaarde zangeres Tahera Saleh.

Het is dan ook opmerkelijk dat The Sublime Band Show mogelijk wordt gemaakt door niet meer dan vier professionele muzikanten: Marc Baghuis keyboards, Peter Fransen drums, Tahera Saleh zang en special dj Henry Lauden. Door hun muzikale talent met de nieuwste technieken te combineren, hebben zij een ongekend rijke sound gecreëerd die perfect past bij zowel de luister- als dansnummers binnen het brede repertoire van de show. The Sublime Band Show presenteert een continue programma waarin geen pauzes voorkomen. Live gespeelde muziek wordt afgewisseld met speciale remixen. Beiden sluiten naadloos aan bij het ‘Vintage’ gevoel dat door de gehele show merkbaar is.

Kleding en attributen lijken zo weggelopen te zijn van een filmset uit de vijftiger jaren terwijl de ‘state of the art’ led wall op het podium juist een prachtig voorbeeld is van de techniek van de huidige tijd. Een

combinatie die heel goed werkt, zeker omdat ieder nummer wordt begeleid door beelden die speciaal en alleen voor dat nummer zijn gemaakt.

Met muziek, beeld, licht en geluid brengt The Sublime Band Show een totaalervaring op de bühne zonder weerga. Het ene moment ontroert, het andere moment volop dansend beleeft het publiek een show van positieve uitersten die niet snel zal worden vergeten!

Vrijdag 12 oktober 20.00u, gratis entree

Lees hier meer info over de Sublime Band Show

Comments are closed.