Nieuws

Rondje Doe Maar (31 mei)

Rondje Doe Maar (31 mei)

Het is precies 40 jaar geleden dat Doe Maar werd opgericht. Dit vieren wij met onze nieuwe tour. Met een knipoog naar de meest succesvolle lp ‘Doris Day en andere stukken’ spelen wij alle grote hits van Doe Maar, afgewisseld met hits van andere populaire Nederlandse bands uit hun hoogtijdagen. Op vrijdag 31 mei speelt Rondje Doe Maar in Den Durpsherd.

Grote bands, geïnspireerd door Doe Maar als: Toontje lager, Het Goede Doel, Klein Orkest en vele anderen spelen wij in een speciaal ‘Doe Maar-jasje’. Iedere show is een unieke, muzikale verrassing. Vier dit feestje mee, het dak gaat eraf!

Rondje Doe Maar is Neerlands enige echte Doe Maar tributeband! In eigen stijl brengen wij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia zijn wij in ons element. Hierbij mag natuurlijk onze landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red, Lionel Richie, Diana Ross, Nick en Simon en onze eigen helden; Doe Maar! Spelplezier is onze bindende factor. Dit enthousiasme slaat direct over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf!

Het optreden begint om 20.15u. Kaartjes koopt u via het menu “theater”.

 

Comments are closed.