Nieuws

Nieuwe maatregelen ter bestrijding van COVID-19 dd. 19 november 2020

Nieuwe maatregelen ter bestrijding van COVID-19 dd. 19 november 2020

Na de persconferentie van 8 december gelden de richtlijnen weer van 19 november. Het horecagedeelte van Den Durpsherd blijft nog steeds gesloten.

Hierbij een aantal punten die verder voor u van belang kunnen zijn:

  • De openingstijden van Den Durpsherd zijn op maandag t/m vrijdag van 8.00u tot 22.00u. Vanaf 21.00u worden er geen nieuwe mensen toegelaten. De openingstijden in het weekend zijn afhankelijk van de activiteiten die in Den Durpsherd plaatsvinden. De bibliotheek is ook op zaterdagochtend open.
  • Het is verplicht een mondkapje te dragen als u zich door Den Durpsherd beweegt. Als u op een stoel zit mag het mondkapje af. Vanaf 1 december is het landelijk verplicht een niet-medisch mondkapje te dragen in alle openbare binnenruimtes.
  • Het horecagedeelte van Den Durpsherd zal gesloten zijn. Het is niet mogelijk een kopje koffie of een ander drankje te kopen; de keuken zal alleen geopend zijn voor het afhaalmenu en het afhalen van de Durpshap.
  • De bibliotheek, zorgvleugel, prikpost en GGD blijven open.
  • De zalen zijn beschikbaar voor maximaal 30 personen voor dagbesteding, vergaderingen, scholingen, muziekrepetities en cursussen met inachtneming van de 1,5 meter afstand van elkaar, mits de grootte van de zaal het toelaat.
  • Er mag gebiljart worden met maximaal 4 personen als u voldoende afstand kunt houden. Er is op dit moment 1 biljart open en u dient van te voren te reserveren. Mondkapje tijdens het biljarten is verplicht.
  • Alle evenementen en voorstellingen worden afgelast. Als u een kaartje gekocht heeft, krijgt u via de mail persoonlijk bericht van een nieuw geprikte datum of een annulering. Houd ook de lokale krant, website en social media in de gaten.

Uiteraard gelden alle regels van voorheen nog steeds: handen desinfecteren bij binnenkomst, de looproute volgen en voldoende afstand houden tot elkaar. U blijft thuis als u klachten heeft.

Wat ons betreft gaan alle zaalreserveringen, die gepland staan voor de komende weken, gewoon door. De reserveringen die al eerder door gebruikers geannuleerd waren, blijven geannuleerd. Van diegenen die een optie op een reservering geplaatst hebben, horen we graag of de optie omgezet kan worden naar een definitieve reservering.

Mocht u willen annuleren, een optie willen bevestigen of uw bijeenkomst willen verzetten, kunt u contact opnemen met zalenplanner@durpsherd.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *