Nieuws

Kerstmarkt in Den Durpsherd (16 dec.)

Kerstmarkt in Den Durpsherd (16 dec.)

Op zondag 16 december vindt in Den Durpsherd een gezellige kerstmarkt plaats. Het sociaal-cultureel centrum van Berlicum wordt in kerstsfeer gebracht. In de foyer van Den Durpsherd staan kraampjes waar kerstspullen te koop worden aangeboden.

Kinderen en volwassenen kunnen voor 7,50 euro een kraampje huren om daar (zelfgemaakte) kerstspullen te verkopen. In de theaterzaal vindt een open podium plaats waarbij verenigingen, muziekscholen en koren gedurende maximaal 20 minuten een optreden verzorgen. Ook de Brabantse troubadour Noud Bongers en het koor Amicanto uit Dinther treden op. Pastoor Joost Jansen komt kerstverhaal vertellen. Anja van den Berg van Den Durpsherd: “Het wordt een hele gezellige middag en avond. We serveren glühwijn en erwtsensoep. Dit is een mooie gelegenheid om alvast in de kerststemming te komen!”.

Ook de kerstman zal zijn opwachting maken. In Berlicum rijdt een paardentram rond om mensen van en naar Den Durpsherd te brengen. De kerstmarkt wordt afgesloten met een gezellige liederentafel. Aanmelden voor de kraampjes of voor het open podium kan via moniquevanerptenbrincke@gmail.com. De organisatie van de kerstmarkt bestaat uit een samenwerking tussen Den Durpsherd en het koor Amicanto.  De kerstmarkt op 16 december duurt van 16.00- 21.00u. De entree is gratis.

Comments are closed.