Nieuws

Kerstconcert Ut Kumt Vaneiges (9 dec.)

Kerstconcert Ut Kumt Vaneiges (9 dec.)

Op 9 december 2018 is er zoals elk jaar volgens traditie een kerstoptreden van de Berlicumse zanggroep ’t Kumtvaneiges.

Kerstverhalen gedichten en anekdotes zullen worden verteld en voorgedragen en niet te vergeten de kerstliederen worden door deze groep gezongen. Liederen die door de leden van de zanggroep zelf zijn geschreven maar ook de traditionele kerstliederen zoals “Stille Nacht” zullen niet ontbreken. Ook liederen die de sfeer van kerstmis zullen weergeven zoals ‘Trommeljungske en ‘Zachtjes dwarrelt de sneeuw en de vierde Kunning van Ad de Laat een lied dat velen aanspreekt worden ten gehore gebracht, liederen in het Brabants de taal die wij immers spreken.

Het zal hopelijk weer een sfeervolle middag worden, aan ’t Kumtvaneiges zal het niet liggen! Zij hebben al een staat van dienst van 24 jaar dus u kunt rekenen op een goed voorbereid Brabantse middag die de liefhebbers zal bevallen en met een goed gevoel huiswaarts kunnen keren. Het concert vindt plaats in Den Durpsherd en begint om 14.00 uur.

Kaarten a € 5, – zijn aan de kassa van Den Durpsherd verkrijgbaar maar er kan ook via Den Durpsherd worden gereserveerd (0735032016). De zaal gaat om 13.30 uur open. Wij hopen van harte dat u met velen naar dit concert komt en 9 december onze gast wilt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *