Nieuws

Fifa19 Games (3 jan.)

Fifa19 Games (3 jan.)

Voetbalvereniging BMC en cultureel centrum Den Durpsherd organiseren in de kerstvakantie een competitie van het razend populaire voetbalspel Fifa. Onder de naam “Fifa19 Games” kan de jeugd op donderdag 3 januari meespelen. ’s Morgens is de jeugd van 8 tot en met 12 jaar welkom en ’s middags de jeugd vanaf 13 jaar.

Trend
Het voetbalsimulatiespel Fifa is razend populair onder de jeugd. Bij BMC is er vrijwel geen enkele jeugdspeler die dit spel niet in huis heeft.“Het is echt een trend onder de jeugd en daar willen we graag in meegaan. Het is gaaf om de moves van bekende spelers na te kunnen bootsen. Zo waan je jezelf eventjes Ronaldo of Messi”, zegt medeorganisator Willem Klok.

Finale op groot scherm
Elk team van twee spelers speelt tenminste 3 wedstrijden. De finale wordt op een groot scherm getoond zodat iedereen kan meekijken. De voorrondes en finale vinden plaats in de grote zaal van Den Durpsherd die voor de gelegenheid helemaal zal worden omgebouwd tot voetbaltempel. De nummer 1 en 2 van het toernooi mogen door naar de landelijke finales. De winnaar van de FIFA19 Games ontvangt daarnaast een beker.

Inschrijven
De FIFA19 Games op donderdag 3 januari beginnen voor de jeugd van 8 tot en met 12 jaar om 9.30u (einde om 12.30u) en voor de jeugd vanaf 13 jaar om 13.30u (einde rond 16.30u). Alle jeugd van Berlicum en omstreken is welkom, dus ook de jeugd uit Gestel, Den Dungen en Gemonde! Het is de bedoeling dat je je inschrijft in teams van twee personen. Kun je geen teammaatje vinden, dan is dat geen probleem. De organisatie koppelt je dan aan een leeftijdsgenootje. Wacht niet te lang wachten met inschrijven, want vol is vol. Het inschrijfgeld is 4,50 euro (dat is inclusief een consumptie en een frietje mèt).

Klik hier om in te schrijven.

Comments are closed.