Nieuws

Expositie Marjolein van Meer in Den Durpsherd

Expositie Marjolein van Meer in Den Durpsherd

Welkom bij mijn expositie in Den Durpsherd.

 

Mijn naam is Marjolein van Meer, geboren en getogen in ’s-Hertogenbosch.

Nadat ik in 2007 meer vrije tijd kreeg, besloot ik eindelijk een cursus tekenen en schilderen te gaan volgen. Bij de Muzerije, tegenwoordig Huis073, heb ik de eerste stappen op het artistieke pad gezet.

Vervolgens ben ik in september 2011 begonnen bij het Bossche Palet, waar ik nog steeds met veel plezier elke donderdagavond naar toe ga.

Vanaf vorig schooljaar volg ik de opleiding tekenen op de kunstacademie in Arendonk.

Ik heb geen voorkeur voor thema’s of specifieke onderwerpen. Ik vind het vooral erg leuk om met verschillend materiaal bezig te zijn, o.a schilderen met acryl en olieverf, aquarelleren, pastel, kleurpotloden, collages maken etcetera.

Ik wens u veel plezier bij mijn expositie en bedank u vriendelijk voor de getoonde belangstelling. Deze is te bezichtigen op de galerij, eerste etage van Den Durpsherd.

Mocht u interesse hebben voor één van mijn schilderijen, ze zijn te koop.

Mijn telefoonnummer is 06-44832694.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *