Vacature(s)

Den Durpsherd zoekt een
HORECAMEDEWERKER M/V

Sociaal Cultureel Centrum Den Durpsherd is niet meer weg te denken uit de Berlicumse gemeenschap. Den Durpsherd is er voor en door mensen en is de plek waar men kan genieten en ontmoeten, waar mensen en ideeën bij elkaar komen en waar verbindingen gelegd worden tussen gebruikers, theaterbezoekers, ondernemers, sponsoren, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt.Vanwege het groeiende aantal activiteiten zijn wij op zoek naar een

OPROEPKRACHT HORECA M/V

Functieomschrijving:
Je bent een gastvrije en enthousiaste persoonlijkheid met horeca-ervaring. Je bent hardwerkend en wilt Den Durpsherd verder helpen ontwikkelen. Je bent het visitekaartje en je zult onze gasten optimaal bedienen. Je bent flexibel en representatief en werken in de avonduren en weekenden is geen probleem voor je. Spreekt dit je aan en ben je op zoek naar een baan in de horeca, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden:
Werken in een prettig team van medewerkers in “het kloppende hart van Berlicum”. Je start met een 0-uren contract met doorgroei mogelijkheid op een vaste aanstelling. Salariëring volgens horeca CAO. Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar SCC Den Durpsherd t.a.v. Mark Verhoeven, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum of via email info@durpsherd.nl. Voor meer informatie kun je bellen op 073-5032016.

 

PR MEDEWERKER

Multifunctionele accommodatie Den Durpsherd in Berlicum, is al meer dan 25 jaar het sociale en kloppende hart van Berlicum, waar sociale en culturele activiteiten bereikbaar en toegankelijk worden gemaakt voor iedereen. Met zijn vernieuwde Beneluxtheater kan een nóg mooier theaterprogramma worden samengesteld en (zakelijke) evenementen worden georganiseerd.

Vanwege het groeiende aantal activiteiten zijn wij op zoek naar een pr-medewerker. Het betreft hier een functie op vrijwillige basis.

  • Je bent zelfstandig en neemt initiatief.
  • Als zelfstandig opererend communicatiemedewerker schrijf je teksten voor o.a. redactionele stukken, persberichten, brochures en nieuwsbrieven.
  • Je houdt de website (WordPress) en social media up-to-date.
  • Je bent creatief in het verzinnen van acties en activiteiten.
  • Je werkt aan het vergroten van onze naamsbekendheid en het imago van Den Durpsherd en het Beneluxtheater.

Wat mag je verwachten:

  • Het aantal uren per week zal liggen rond de 4 uur.
  • Locatie: Kerkwijk 61 te Berlicum of vanuit huis.
  • Voor deze vrijwilligersfunctie ontvang je een vrijwilligersvergoeding.
  • Reiskosten worden vergoed.

Spreekt dit alles je aan, stuur dan een mail vóór 30 april naar SCC Den Durpsherd t.a.v. Dhr. Mark Verhoeven, via email Mark@durpsherd.nl

Wil je meer weten over onze multifunctionele accommodatie Den Durpsherd, surf dan naar www.durpsherd.nl en www.beneluxtheater.nl