Nieuws

De Vakantieshow van Ernst & Bobbie

De Vakantieshow van Ernst & Bobbie

Ernst en Bobbie hebben vakantie maar er gaat meteen van alles mis: Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing. Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping maar of dat nou een goed idee is? Op zondag 4 maart treden Ernst en Bobbie op in Den Durpsherd in Berlicum met de familievoorstelling “De Vakantieshow” (geschikt vanaf 3 jaar).

Belevenis
De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van tv. Een theatervoorstelling waar jong en oud met een dikke glimlach de zaal verlaat.

Biografie
De Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie is bedacht door Erik van Trommel (1967) en Gert-Jan van den Ende (1962). Erik en Gert-Jan begonnen in 1987 met het maken van kinderliedjes en programma’s voor de kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. In deze tijd legden zij de basis voor het programma Ernst, Bobbie en de Rest. Ernst en Bobbie zijn twee vrolijke vrienden van elkaar die samen veel avonturen meemaken. Ernst is een wat serieuze jongen en Bobbie is een vrolijke levensgenieter die overal grappen in ziet en geen kans zal laten liggen om Ernst een beetje te plagen.

Er zijn twee voorstellingen van Ernst en Bobbie op zondag 4 maart: een om 13.00u en een om 15.30u. Kaartjes bestelt u á 17,50 euro via deze link.

Comments are closed.