Aanmelden voor Carmina Burana

Leuk dat je mee wilt doen aan de uitvoering van “Carmina Burana”!

Via deze pagina kun je je aanmelden om mee te zingen in het projectkoor. Hieronder lees je meer informatie.

Het idee
Het meesterwerk van Carl Orff “Carmina Burana” is een muziekspektakel dat gaat over de ontluikende natuur in de lente, kritiek op kerk en overheid en verheerlijking van het ongebonden leven vol aardse geneugten als drank, dobbelspel en de liefde! Ernst Daniel Smid treedt op als solist. Het project is opgezet om het 25-jarig bestaan van sociaal-cultureel centrum Den Durpsherd luister bij te zetten.

Wat voor mensen zoeken we?
Het belangrijkste is dat je een passie hebt voor zingen! Voorafgaande aan de repetities houden we een kleine stemtest om te kijken bij welke stemgroep je het beste past.

Repetitiedata:
De repetities van het koor zijn op de volgende dagen, steeds van 10.00-15.00u in Den Durpsherd in Berlicum. In januari en februari repeteren we met het koor 1x per maand, in maart en april 2x keer per maand en in mei 3 keer per maand. Hier is het repetitieschema:

Zaterdag 20 januari
Zaterdag 17 februari
Zaterdag 10 maart
Zaterdag 24 maart
Zaterdag 7 april
Zaterdag 21 april
Zaterdag 12 mei
Zaterdag 19 mei
Zaterdag 26 mei

De koorrepetities worden geleid door dirigent Rowan van der Westen. Het is de bedoeling dat je alle (of nagenoeg alle) repetities bijwoont! Daarnaast voorzien we je van links en (blad)muziek waarmee je ook thuis aan de slag kunt. Op woensdagavond 23 mei en 30 mei repeteren we met het orkest van TOG en op 6 juni is er een generale repetitie (19.45-22.00u)

Uitvoeringen:
De uitvoeringen zijn op vr. 8 en za. 9 juni in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum. Op do. 7 juni is er een extra voorstelling als de 2 andere voorstellingen zijn uitverkocht. De concerten beginnen om 20.15u.

Orkest:
Het koor wordt begeleid door de Berlicumse harmonie TOG onder leiding van Jan Gerrit Adema. Jan Gerrit voert ook de leiding over het koor en orkest tijdens de concerten.

Heb  je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via carmina@durpsherd.nl.
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Je bent van harte welkom!

Naam

Woonplaats

Telefoonnummer

E-mail

Zangstem

SopraanAltTenorBasWeet ik niet