Carmina Burana

Het idee
Het meesterwerk van Carl Orff “Carmina Burana” is een muziekspektakel dat gaat over de ontluikende natuur in de lente, kritiek op kerk en overheid en verheerlijking van het ongebonden leven vol aardse geneugten als drank, dobbelspel en de liefde! Ernst Daniel Smid treedt op als solist. Het project is opgezet om het 25-jarig bestaan van sociaal-cultureel centrum Den Durpsherd luister bij te zetten.

Repetitiedata:
De repetities van het koor zijn op: Zaterdag 20 januari – Zaterdag 17 februari – Zaterdag 10 maart – Zaterdag 24 maart – Zaterdag 7 april – Zaterdag 21 april – Zaterdag 12 mei – Zaterdag 19 mei – Zaterdag 26 mei, steeds van 10.00-15.00u in Den Durpsherd in Berlicum.

De koorrepetities worden geleid door dirigent Rowan van der Westen. Het is de bedoeling dat je alle (of nagenoeg alle) repetities bijwoont! Daarnaast voorzien we je van links en (blad)muziek waarmee je ook thuis aan de slag kunt. Op woensdagavond 23 mei en 30 mei repeteren we met het orkest van TOG en op 6 juni is er een generale repetitie (19.45-22.00u)

Uitvoeringen:
De uitvoeringen zijn op vr. 8 en za. 9 juni in Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum. Op do. 7 juni is er een extra voorstelling als de 2 andere voorstellingen zijn uitverkocht. Het is belangrijk dat je 7, 8 en 9 juni vrijhoudt!  De concerten beginnen om 20.15u.

Orkest:
Het koor wordt begeleid door de Berlicumse harmonie TOG onder leiding van Jan Gerrit Adema. Jan Gerrit voert ook de leiding over het koor en orkest tijdens de concerten.

Heb  je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via carmina@durpsherd.nl.