Nieuws

Brabantse Avond met Noud Bongers en Marlon Kicken (30 sept.)

Brabantse Avond met Noud Bongers en Marlon Kicken (30 sept.)

Geniet u ook zo van muziek, anekdotes en verhalen van eigen bodem? Kom dan naar de Brabantse Avonden in Den Durpsherd! De Brabantse Avonden zijn al decennialang een begrip in Brabant en staan garant voor sfeervolle avonden met muziek en humor uit ons eigen Brabant! Op zondag 30 september verzorgen Marlon Kicken en Noud Bongers de optredens.

Noud Bongers
Noud Bongers woont in de Maaskant in het dorpje Lith. Het dorpje dat bekend werd door het boek Dorp aan de Rivier van Antoon Coolen. Vanaf zijn 12e jaar speelt Noud gitaar.  Noud was 20 jaar dirigent van koor Lithanie in Lith. Na het schrijven van de filmmuziek Dorp aan de Rivier begon hij met het componeren en schrijven van Brabantse liedjes. Noud draagt het dialect echt een warm hart toe. Hij was bijvoorbeeld bestuurslid van de Toon Weijen Stichting (Universiteit Tilburg) en was betrokken bij het programma Op z’n Brabants bij Omroep Brabant. Begin 2009 kreeg Noud de Ad de Laatprijs toegekend. Waar hij overigens erg trots op is. Ze noemen hem wel eens een kruising tussen Ad de Laat en Gerard van Maasakkers. Inmiddels heeft hij meer dan 120 liedjes geschreven (tekst en muziek).

Marlon Kicken
Marlon Kicken is een aparte verschijning. Deze tonprater en stand-up comedium heeft lange dreadlocks, is 40+ en praat met een zachte ‘g’, de perfecte combinatie voor een avondje lachen. Kicken is geboren op Curaçao, maar opgegroeid in Brabant. Sinds mei 2009 staat Marlon op het podium om zijn typische humor met de mensen te delen. Hij schreef de grootste en belangrijkste standupprijs van de Benelux op zijn naam: de Culture Comedy Award. Zowel de Juryprijs als de Publieksprijs nam hij mee naar huis. Sindsdien is hij een veel gevraagd comedian in Nederland, Belgie en soms daarbuiten. Zo heeft hij meerdere malen opgetreden op Curacao en in Spanje. Van groot theater tot klein café … overal weet Marlon de zaal te pakken met zijn standup-set.

Kaartjes bestelt u a 10 euro online via www.durpsherd.nl. U kunt ook telefonisch reserveren via 073 503 2016 of een kaartje afhalen aan de bar van Den Durpsherd, Kerkwijk 61 in Berlicum. U kunt ook een abonnement nemen. Mocht u hiervoor belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen met Wim Kuijpers via 073-5033272 of per mail: wjnkuijpers1942@kpnmail.nl.

 

Comments are closed.