Nieuws

Bibberen en beven met Het Griezelkabinet

Bibberen en beven met Het Griezelkabinet

Wie niet bang is voor heksen, spoken, vreemde schepsels en andere duistere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen kan lekker genieten van de   griezelige muziektheatervoorstelling Het Griezelkabinet. De voorstelling speelt op zondag 5 november in Den Durpsherd in Berlicum en is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar. Leden van de bibliotheek kunnen met korting naar de voorstelling.

Zwavelzuur
De familie Zwavelzuur, drie plaaggeesten die uit de boekenkast zijn gekropen, vindt het heerlijk om mensen bang te maken. Maar Bart-Jan is nergens bang voor, zegt hij. De griezelfamilie voelt zich uitgedaagd en heeft het op hem gemunt. Ze zijn vast beraden hun ‘nieuwe prooi’ de stuipen op het lijf te jagen. Maar of het ze zal lukken is nog de vraag. Hij laat zich namelijk niet zo snel kisten...

Griezelen voor beginners…
Het publiek wordt in de foyer alvast klaargestoomd met opdrachten voordat ze de zaal in gaan. Bloed drinken als een vampier en graaien in de glibberige voelbakken. De voorstelling “Het Griezelkabinet” op zondag 5 november begint om 14.30u. Kaartjes reserveert u á 9,50 euro via deze linkLeden van de Bibliotheek kunnen met 1,50 euro korting kaartjes kopen (je kunt dat aangeven in het bestelproces). Neem wel je biebpas mee naar de voorstelling!

Comments are closed.