Nieuws

Beekvliet – “Ik vind het een gruwelijk sprookje” (15 t/m 17 mei)

Beekvliet – “Ik vind het een gruwelijk sprookje” (15 t/m 17 mei)

Beekvliet speelt “Ik vind het een gruwelijk sprookje”

Ik vind toneel saai.
Ik vind het saai als mensen toneel vinden.
Ik vind zinnen met een verkeerde zinsbouw echt heel dom.
Ik vind het super irritant als mensen de voorstelling nog steeds musical noemen.
Ik vind …

Heeft iedereen altijd een mening over van alles? Of lijkt dat alleen maar zo? En is over elke mening nagedacht? Moeten we misschien minder vinden en meer twijfelen? Met dit soort vragen begon in oktober het repetitieproces van de toneelgroep op Gymnasium Beekvliet. De uitgangspunten waren meningen, observaties en de tekst van het bekende toneelstuk ‘De Boevenkoning’ van Ad de Bont. Langzaam maar zeker ontstond een sprookje. Een gruwelijk sprookje waarin feiten worden verdraaid, moorden worden gepleegd, scheldwoorden je om de oren vliegen en waarin niemand te vertrouwen is. De regie is in de vertrouwde handen van Sofie van der Vleuten en Willem Schouten.

Vind je ons genoeg uitstraling hebben?
Articuleren we genoeg?
Vind je het kaartje te duur?
Vind je dat we genoeg ons best hebben gedaan?
Vind u dat we je met u moeten aanspreken?
Wij vinden het in ieder geval echt fijn dat u er bent.

Speeldata: woensdag 15 t/m vrijdag 17 mei.
Aanvang: 20.00 uur.
Waar: Den Durpsherd, Berlicum.
Kaarten à € 5,00 verkrijgbaar via www.gymnasiumbeekvliet.nl of aan de deur.

Comments are closed.