Nieuws

Balkumse kwiscommissie staat op scherp!

Balkumse kwiscommissie staat op scherp!

| inschrijven kan nog deze week | Al bijna 1200 mensen gaan meedoen aan de Balkumse Kwis! | uitslag tijdens feestavond 6 januari iets vroeger (22.00u) | Topformatie Tilt speelt op feestavond |
 
De inschrijving is nog niet gesloten, maar toch is nu al duidelijk dat bijna 1200 (!) mensen gaan meedoen aan de Balkumse Kwis, een initiatief van Den Durpsherd. Veel teams zijn groter dan voorgaande jaren en dat is verstandig omdat zo de taken goed kunnen worden verdeeld. Achter de schermen is de Balkumse Kwiscommissie al maandenlang in de weer met de voorbereidingen. “Het vragenboekje is drukklaar, het pak van de Mirroise Bok ligt bij de stomerij, de politie is op de hoogte en we hebben droog weer besteld”, lacht commissielid Katherine van Roosmalen. Inschrijven voor de kwis kan nog tot en met 15 december.
 
Na 15 december krijgen de teamcaptains een mail met een verdere informatie. Ook op facebook volgen enkele tips. Het thema van de avond wordt pas op bij aanvang van de kwis volledig duidelijk. “Het is erg gezellig om in de periode tussen kerst en oud en nieuw met mensen uit je eigen omgeving mee te doen aan de kwis. De vragen zijn zo opgezet dat er voor jong en oud wat bij zit”. De commissie adviseert om teams uit zo’n 15 personen te laten bestaan. Een gevarieerde samenstelling van het team qua leeftijd en interesses is eveeens aan te bevelen. Op veler verzoek is er ook weer een buitenopdracht aanwezig. Ook de Mirroise Bok komt weer terug in een opvallende rol.
 
Vacature in commissie
De Balkumse Kwiscommissie bestaat uit Anja van den Berg, Paul van Lith, Peter van Breugel, Karin Molijn, Marvin Molijn, Monique Renders, Astrid Berkers, Katherine van Roosmalen en diverse mensen op de achtergrond. Mirroise Bok bemoeit zich ongevraagd met alles. Wil je volgend jaar mee helpen met de organisatie? De commissie is nog op zoek naar enkele mensen die de organisatie volgend jaar willen versterken. Heb je interesse, stuur dan een mail naar info@balkumsekwis.nl.
 
Feestavond
Op zaterdag 6 januari is de feestavond in Den Durpsherd. In tegenstelling tot het vorige jaar zal de prijsuitreiking een stuk vroeger op de avond plaatsvinden (rond 22.00 uur) om daarna met zijn allen een feestje te kunnen bouwen met de band Tilt. Het is dus zinvol om op tijd te komen.
 
PS:
Voor het eerst kon men zich dit jaar inschrijven via Evenbrite en direct betalen met Ideal. Het gevolg is dat men nog geen teamnummer ontvangen heeft. Per mail zal de teamcaptain op 15 of 16 december het teamnummer ontvangen met het verzoek dat toe te voegen aan het geprinte eticket. Mocht de inschrijving via Eventbrite niet lukken, laat het ons weten!

Schrijf je hier in voor de 2017 editie!

Comments are closed.