Altijd was Arno er, en nu….

Op dinsdag 4 april werden wij, medewerkers, vrijwilligers en bestuur van Den Durpsherd, opgeschrikt door een heftig en heel verdrietig bericht: Arno Jansen is overleden.

Geheel onverwacht is Arno in zijn slaap overleden. Arno was vrijwilliger bij Den Durpsherd. Hij werkte als licht- en geluidstechnicus, als klusjesman en hij was er gewoon zowat altijd. Zoals zijn zus het omschreef: “Hij woonde in Den Durpsherd en hij sliep aan de overkant”; daar had Arno een appartement.

Arno had zijn draai gevonden in Den Durpsherd en dat was voor hem en voor ons enorm fijn. Altijd konden we een beroep op hem doen, niets was teveel. Ontelbare uren heeft hij doorgebracht in het Beneluxtheater. Was Arno niet in de zaal om die in orde te maken voor een voorstelling of een evenement, dan zat hij wel boven achter de knoppen op het techniek-balkon. Of hij liep rond door “D’n Herd” om technische dingen in orde te maken en ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid van iedereen functioneerde. En was hij thuis als Den Durpsherd niet gesloten was – dat kwam niet vaak voor – dan keek hij af en toe door het raam naar de overkant om zeker te weten dat hij toch niet even nodig was.

En nu moeten wij, personeel, vrijwilligers en bestuur, verder zonder Arno Jansen. Den Durpsherd zal anders zijn zonder hem. We missen Arno nu al en dat zal lang zo blijven.

Bedankt Arno, voor de vele jaren van jouw tomeloze inzet.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Mis niets! Schrijf je in en ontvang 1 keer per maand nieuws, tips en ander informatie.

Ruimte nodig voor uw evenement?

PLAATS vrijblijvend een reservering

Vanuit onze passie denken we graag met u mee om uw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.